Auto apdrošināšana



Jebkura auto īpašnieka dzīvē pienāk brīdis, kad auto ir jāapdrošina. Šobrīd ir pieejami ļoti daudzi auto apdrošināšanas piedāvājumi. Kā lai izvēlas izdevīgāko KASKO vai OCTA(Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana) apdrošināšanas piedāvājumu? Apkopojot dažādus statistikas rādītājus esam atlasījuši labākās apdrošināšanas kompānijas, lai atvieglotu Jūsu izvēli. Mūsu ieteiktās kompānijas piedāvā ne vien izdevīgākās cenas un apmaksas termiņus, bet arī piedāvā labāko servisu un profesionālu attieksmi pret klientu.


Kādēļ būtu vajadzīga OCTA?
Octa ir automobiļa obligātā civiltiesiskā apdrošināšana, kurai ir jābūt visu laiku. Par braukšanu bez OCTA transportlīdzekļa vadītāju var sodīt ar Ls 60 - 80 latu sodu. Personu, kas atbildīga par transportlīdzekļa ekspluatāciju, piemēram, uzņēmuma vadītājam, var uzlikt 200 - 300 Ls naudassodu par rīkojumu lietot transprtlīdzekli, kas nav apdrošināts.


Kādēļ būtu vajadzīgs KASKO?
Kasko ir auto apdrošināšana ar kuras palīdzību Jūs apdrošinat savu mašīnu pret jebkāda veida negadījumiem, zādzībām un tamlīdzīgām nelaimēm. Atšķirībā no OCTA, KASKO apdrošināšana nav obligāta, bet jebkurā gadījumā ir ieteicama, lai nodrošinātos pret dažādām likstām.